Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
října

Dostihy chrtů HALLOWEEN GREYHOUND RACE se sázkovou k...

ČESKÁ GREYHOUND DOSTIHOVÁ FEDERACE

zpět na výpis akcí
 

Od 18:00 můžete vidět nejrychlejší psy planety na závodní dráze v Praze.

Datum:26. 10. 13
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 21:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Velkolepý a neopakovatelný výhled na dostihy chrtů z vyhlídkové restaurace Vám umožní v pohodlí užít si krásy závodícího peletonu chrtů na bezkonkurenčně ozářené dostihové dráze, která nemá v kontinentální Evropě obdoby. Mnozí lidé vědí, že pro podobný zážitek v podobném pohodlí pro lidi i pro psy by museli až do Anglie či Irska.

Greyhoundi majitelů České Greyhound dostihové federace nesou jména světově známých módních značek, rodiče greyhoundů jsou dostihové legendy (např. Austrálie, Irska) a Top plemeníci celého světa - k vidění je špičkový "genetický materiál", který v Česku jinde není k vidění. Můžete se osobně přesvědčit, jak jsou chrti greyhoundi miloučcí.

Vstupným je konzumace v restauraci.

Greyhoung Park Motol
Tel: 724 100 904
Plzeňská 215f
Praha 5, 155 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: