Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
listopadu

Plechová huba

Futurum Music Bar

zpět na výpis akcí
 

Degustace chilli papriček, pálivých omáček a jiných pikantních záležitostí.

Datum:16. 11. 13
Cena:35 Kč
Čas:13:00 - 19:00
Kategorie: gastro|občerstvení, ostatní

Plechová Huba je ultimátní degustační akce, která již pátým rokem do Prahy láká desítky milovníků chilli papriček, pálivých omáček a jiných pikatních záležitostí.

Rok, co rok se také najde patnáct neskutečných "bláznů", kteří se dobrovolně účastní naší soutěže, při které testují extrakty s hodnotou až 3 000 000 SHU!! Všichni se ale baví, a užívají si fajnového odpoledne.

A co vás na Plechové hubě také čeká?
1. YAM YAM a KARATE DELIVERY - stánek thajské restaurace a nočního rozvozu asijských jídel s velkým výběrem hotových pokrmů, včetně těch velmi pikantních.
2. POCHUTNEJSI.CZ - Zde si můžete zakoupit nepřeberné množství různě pálivých chilli omáček a dalších skvělých pochoutek
3. CHILLI PIVO - Neděláme si legraci, na letošním ročníku kromě klasického piva z nabídky klubu můžete skutečně ochutnat točené CHILLI PIVO. Tato várka 13°speciálu byla uvařena speciálně pro tuto vyjímečnou událost
4. PLECHOVÁ HUBA - samozřejmě nesmí chybět oficiální stánek pořadatele u kterého se můžete vžít do pocitů soutěžících a ochutnat soutěžní pokrmy. Dále zde můžete zakoupit domácí chilli omáčky, semínka mnoha druhů chilli papriček a další pochutiny a suvenýry.

Vstupné 35 Kč.

Futurum Music Bar
Tel: 257328571
Zborovská 7
Praha 5, 15500
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: