Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
listopadu

The Sounds (SWE) + support: Viktor & The Blood (SWE)

Lucerna Music Bar

zpět na výpis akcí
 

THE SOUNDS v Lucerna Music Baru!

Datum:20. 11. 13
Cena:424 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty

The Sounds jsou švédská indie rocková kapela, která vznikla v Helsingborgu v roce 1999, jejichž hudební styl je přirovnáván k hudbě novovlnných kapel, jako jsou Blondie, The Cars, the Epoxies a Missing Persons.

Jejich debutové album Living in America vyšlo v roce 2002, druhá deska Dying to Say This to You pak v roce 2006. Další - Crossing the Rubicon, vychází v roce 2009 a čtvrtá deska Something to Die For v roce 2011.

Skupinu tvoří spolužáci Félix Rodríguez, Maja Ivarsson, Johan Bengtsson a Fredrik Blond.Již prvním albem vzbudili pozornost a brzy hráli po boku kapel Foo Fighters,The Strokes, Morningwood, Angels & Airwaves, +44, Mando Diao, Panic! At The Disco, No Doubt a v současnosti například Paramore. 
Jejich fanoušky se staly různé celebrity - Dave Grohl, Pharrell,Quentin Tarantino, Thomas Johnson a Robin Botten, Bam Margera a jeho žena Missy Margera, David Desrosiers, Ben Khodadad a Britney Spears a koncerty The Sounds se stávaly senzací. Maja Ivarsson plní žebříčky nejžhavějších rockových zpěvaček a jejich písnička zazněla ve filmu Scream 4 i v reklamě na iPhone 5.

Letos v létě vychází páté album The Sounds. Prvním singlem je Shake, Shake, Shake a i když album dosud nemá jméno, The Sounds oznámili na podzim turné, v jehož rámci přijedou také do Prahy. Jejich koncert se uskuteční 20.listopadu v Lucerna Music Baru.

Vstupenky za 400,- Kč + poplatky k zakoupení v sítích Eventim, Ticketpro, Ticketportal a Ticketstream a na webu www.musicbar.cz, v pokladně LMB bez poplatku. Na místě v den koncertu za 500,- Kč.

Lucerna Music Bar
Tel: 224215957
Vodičkova 36
Praha 1, 10000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: