Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
listopadu

TRANSMISSION - The Machine Of Transformation

United Music Events s.r.o.

zpět na výpis akcí
 

Jubilejní 10. edice jedinečné světoznámé české show. Odehrává se v O2 aréně v jiném světě při nové edici a její součástí je obrovská světelná, laserová a pyrotechnická show, doplněná tanečníky a světovými DJs.

Začátek:30. 11. 13
Konec:01. 12. 13
Cena:od 1 350 Kč
Čas:20:00 - 06:00
Kategorie: kultura|hudba, vizuální umění

Nenechte si ujít zážitek svého života!

Transmission je úchvatná taneční událost, jejíž jedinečnost spočívá v dokonalé kombinaci elektronické taneční hudby, vysoce kvalitního vybavení, speciálních efektů, živých výstupů tanečnic a speciální scénografie. Dohromady tak tvoří nezapomenutelný zážitek.

 

TRAILER

http://youtu.be/wMw1N7-TwIM

 

Transmission se odlišuje od ostatních pravidelných tanečních akcí tím, že má na každou edici speciální téma, ke kterému se váže příběhová linka celého večera. Návštěvníci se tak v průběhu noci vydají na dobrodružnou cestu, na které je doprovází velkolepá laserová a světelná show a také obří soundsystem Funktion One. Speciální, na míru vytvořené “show movies” a vizualizace jsou vytvořeny holandským VJ týmem Vision Impossible, který je držitelem řady ocenění ve svém oboru. Jejich průstřihy v průběhu večera reprezentují téma dané edice a slouží k představení vystupujících umělců. Tyto krátké filmy (show movies), světla, lasery a speciální evekty (ohňostroje, CO2, plameny, atd.) jsou předem naprogramovány a běží na vteřinu přesně dle časového kódu. Kromě představení DJs mají intro movies další funkci – vždy návštěvníkům odhalí další podkategorii tématu. Každá dílčí kategorie je podpořena vlastní speciální vizualizací, následují tematická vystoupení tanečnic a také má svůj vlastní světelný barevný podkres.

Vstupenky kupuj zde: http://bit.ly/19k560V
Ceny vstupenek jsou rozdělené do 5 cenových kategorií a čím dříve si lístek koupíte, tím méně za něj zaplatíte.
1. vlna – early bird – zvýhodněné vstupenky za 925 Kč (VYPRODÁNO)
2. vlna - k dostání do konce září za 1 150 Kč (VYPRODÁNO)
3. vlna - k dostání do konce října za 1 250 Kč (VYPRODÁNO)
4. vlna - k dostání do 29. listopadu za 1 350 Kč
5. vlna - v den konání akce za 1 390 Kč.

VIP vstupenky - 2900 Kč - opravňují ke vstupu na tribunu s nejlepším výhledem na celou show, neomezená konzumace nealkoholických nápojů (mimo Red Bull), samostatné toalety, přednostní vstup VIP vchodem č.1.
Golden vstupenka - 4650 Kč - přístup na klubové patro, neomezená konzumace z bohatého cateringu včetně nápojů po celou noc, přednostní vstup vchodem č.9, možnost dokoupení parkovacích míst přímo v O2 aréně.

Vstupenky lze zakoupit v předprodejní síti Sazkaticket a na všech terminálech Sazka (novinové stánky, čerpací stanice,...)

O2 Arena
Tel:
Českomoravská 17
Praha 9, 19000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: