Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
listopadu

Benefiční večer Světlo pro světlušku

Palác Lucerna - Velký sál

zpět na výpis akcí
 

Oslavte s námi 10. narozeniny Světlušky na 9. benefičním večeru Světlo pro Světlušku, který živě bude živě přenášet ČT1 a Radiožurnál.

Datum:02. 11. 13
Cena:od 300 Kč
Čas:21:30 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty

I v tomto roce podpoří nevidomé řada známých osobností.

Světlo pro Světlušku přijdou symbolicky rozsvítit patronka Světlušky Aneta Langerová, Ivan Trojan, Marie Rottrová, Hana Maciuchová, Marta Kubišová, Jana Kirschner, Taťána Vilhelmová, Bára Hrzánová, Eliška Balzerová, Simona Stašová, Vojtěch Dyk, Matěj Ruppert, Ondřej Brzobohatý, Buty, Hradišťan, Kühnův dětský sbor, Mário Bihári a další talentovaní nevidomí na jednom podiu.

Večerem provede dvojice Pavel Liška a Adela Banášová.

Během koncertu budou odvysílány unikátní reportáže „DEN POTMĚ“. O svůj zážitek ze tmy se letos podělí zpěvačka Aneta Langerová a herečka Eliška Balzerová. Medailonek „Komu svítí Světluška“ pak představí Lukáška, jenž je jedním z mnoha nevidomých, kterým Světluška pomáhá.

Slavnostním večerem vyvrcholí již 11. ročník charitativního projektu Světluška, v rámci kterého se dosud rozdělilo na přímou pomoc nevidomým téměř 90 milionů korun. Tento večer je také poděkováním všem, kdo Světlušce pomáhají.

Palác Lucerna - Velk...
Tel: 224224537
Štěpánská 61
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: