Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Celovečerní pásmo špičkových filmů o extrémním lyžování, zimním lezení, snowboardingu, snow-kitingu a dalších zimních radovánkách.

Začátek:19. 10. 13
Konec:13. 11. 13
Čas:14:30 - 22:00
Kategorie: kultura|kina, sport| ostatní

Ve 140 městech ČR a 47 městech SR uvidíte ty nejlepší filmy o zimních sportech z celého světa

SNOW FILM FEST vás zve na filmy o absolutním extrému polárních expedic, šokujících výkonech sportovců i o tom jak prožívají své životy, když opadne adrenalin a je třeba se vyrovnat se situacemi na pokraji života a smrti.  

Na festivalu zažijete ohlušující ticho i nedozírnost arktických pustin stejně jako nádheru zasněžených hor a ledovců. Prožijete s aktéry situace, které vám možná odhalí, proč se vydávají na hranice svých možností a možná zjistíte, že je kousek „toho“ i ve vás.

Kromě filmů (většinou jde o vítězné snímky z mezinárodních festivalů) je na mnoha místech připraven další doprovodný program.

Program naleznete zde!

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: