Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
října

Radio 1 Electro Swing River

Café Nona

zpět na výpis akcí
 

Nová electro swingová tančírna v centru Prahy.

Datum:11. 10. 13
Cena:od 100 Kč
Čas:21:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Radio1 Swing Imperium uvádí premiéru :

RADIO 1 ELECTRO SWING RIVER - Nová řeka šarmu, tance a vášní v srdci Prahy.

Nová electro swingová tančírna v centru Prahy. S elegancí připravena nádhera v divadelní kavárně Café Nona na Nové Scéně Národního divadla. Electroswing, červený koberec, taneční a módní workshopy, stylový fotoateliér, speciality na baru, košatá tombola a moře milých překvapení...

Program :

● THE PRAGUE SWINGMASTERS

Nejstarší český dj a selektor pan Karel Ctibor /nar.1934/ se svojí ryze poslechovou, swingovou selekcí. 

● DJ MACKIE MESSER feat. accordion explosion F.T.A. 

Průkopník a zakladatel české electroswingové scény, radio 1 klasik, léta bydlel v Dublině nebo na ostrově Isle Of Man. Vystupoval na festivalech v Paříži, Berlíně, Londýně, Manchestru a jiných pěkných městech. Učinkoval na večerech s Parov Stelar Band, Caravane Palace, Gabin nebo Jazzsteppa. Na Nové Scéně Národního divadla pravidelně pořádá elegantní tančírnu Swing Imperium.

● UNIVERSAL SWING BROTHERS ( live - premiéra )

Respektovaný swing selektor a dj MGL se svými bratry v excelentním českém live elektroswingovém projektě. Jsme rádi, že dlouze očekávaná pražská premiéra jejich nového programu bude na podiu naší tančírny !

● FREDD FLOCK ( premiéra )

Radio 1 objev a autor nádherných pětihviezdičkových setů s příběhem, zběratel starých kreslených grotesek a milovník swingové hudby. Nová hviezda elektroswingu a nu-jazzu! 

NEJORIGINÁLNĚJŠÍ ELEGÁNI VYHRÁVAJÍ ! Autentický dresscode, swingová móda, námořnícké tetování, švihácké uniformy nebo večerní koktejlové šaty určitě vítány. Nejsou však podmínkou vstupu.

TOMBOLA 

Pestrá a košatá tombola s cenami v podobě vstupenek na koncerty, cd, knížky, whiskey a kávy. Ceny budou zveřejněny průběžně !

VSTUPENKY 

Rezervace míst na sezení : 250,- (K dispozici je pouze 40. míst na sezení. Tyto rezervace příjmame do 10.10.2013 pouze na rezervační adrese : petr@cafenona.cz). Jinak vstupné 100 Kč.

 

Café Nona
Tel: 775755147
Národní 4
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: