Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
října

Cubism 3rd Anniversary

Chapeau Rouge

zpět na výpis akcí
 

Noc Cubism s hudebníky z celého světa.

Datum:04. 10. 13
Cena:100 Kč
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura|koncerty, zábava| party a kluby

Pomalu se nám schází rok s rokem a my tu pro Vás máme další vydání noci Cubism. Noc Cubism se pyšní především tím, že Vám vozí zajímavé inteprety z celého světa.

Následující vydání noci bude oslavou již třetích narozenin tohoto eventu a celá akce se odehraje ve velkém stylu a jelikož jde o třetí výročí bude se odehrávat ve všech třech patrech pražského klubu Chapeau Rouge.

Na baru vám k tanci a poslechu bude hrát Petr K z Radosti FX a Radek Honc z Express Radia. V klubu se pak můžete těšit na hlavní program večera v čele s headlinerem akce, tech house mágem z Mobilee Records, kterým je Ray Okpara. Jeho budou hudebně doprovázet zakladatel noci Kuba Kubíček a rezidentka St. Claire doplněni Peet Sandersem. V undergroundu se pak můžete těšit na koncert Default Players a poté bude noc pokračovat v rytmech dnb pod taktovkou Pe Te a Twisted Minds.

Každý kdo na akci přijde dostane hned u vstupu welcome drink a na baru pak budou k výběru drinky od značky “Hacienda de Robles" za speciální cenu..

Hlavními partnery akce jsou Hacienda de Robles, Diesel a Maxistore, který dodá už tak kvalitnínu vybavení klubu Chapeau Rouge audio-vizuální doplňky

Vstupné na akci je 100,-Kč.

Chapeau Rouge
Tel: 222316328
Jakubská 2
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: