Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
října

Après Ski

MVP agency

zpět na výpis akcí
 
Tip

Festival zimních radovánek na Náplavce.

Začátek:12. 10. 13
Konec:13. 10. 13
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: sport|adrenalin sporty, lední sporty, ostatní, pro děti| Zábava, S tatínkem

Snowboardový jezdec a loňský vítěz závodů na Après Ski Roman Dlauhý, Vás zve na letošní ročník. Česká snb&ski špička svede bitvu v prvním závodě sezóny na náplavce Rašínová nábřeží 12. - 13. října.

Roman Dlauhý se chystá i na letošní Après Ski. Přijďte mu fandit a kouknout se na triky, při kterých se tají dech. Mimo Dlauhého se představí špička domácí scény a pozvaní jezdci z Evropy. Na obří rozjezdové věži Après Ski snowparku se to bude hemžit vyrovnanými ridery, očekáváme proto tvrdý boj až do závěrečného triku.

Závodit mohou ale i amatéři. Na Après Ski proběhne veřejný závod, jehož účastníky budou hodnotit profesionální jezdci, kteří mimo bodů nabídnou i hodnotné rady. Stačí sebrat odvahu a odrazit se k první jízdě sezóny.

Na Après Ski si přijde každý na své. Ti nejmenší si užijí jedinou českou zastávku mini snowparku Burton Riglet nebo dětský svah pro první obloučky. Fandové nových sportů okouknou jedinečný Flyboard a nadšenci takřka letecké akrobacie si budou namáhat zakláněcí svaly při pozorování jezdců na obřím skoku nad hladinou Vltavy.

Základní servis, šlehačková koulovačka, módní přehlídky a máme toho pro Vás ještě mnohem víc.

Podrobný program zde

Vstup volný!

 

MVP agency
Tel: 233350378
Náplavka, Rašínovo nábřeží
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: