Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
listopadu

Goran Bregovič

Kongresové centrum

zpět na výpis akcí
 

Světoznámý hudebník, skladatel a producent srbsko-chorvatského původu Goran Bregović přijíždí po 3 letech opět do Prahy!

Datum:03. 11. 13
Cena:od 99 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

Nejlepší skladby od Gorana Bregoviće v jeho jediném exkluzivním koncertu s jeho Wedding And Funeral Band, který zahrnuje plný mužský i ženský sbor, smyčcovou a dechovou sekci.

Goran Bregović je nazýván balkánským guru, občas dokonce králem. Skutečností je fakt, že je mimořádný umělec, který tradiční balkánskou muziku prezentuje naprosto jedinečným způsobem. Kvůli válce se musel vzdát své těžce vydřené popularity s dnes již kultovní kapelou Bijelo Dugme a odešel do exilu v Paříži. Od té doby zúročuje veškeré své zkušenosti a pohrává si s tradiční hudbou svým vlastním způsobem. Základem jeho orchestru jsou především „trubači“, kteří mají v bývalé Jugoslávii roli hudebního doprovodu, především na svatbách a pohřbech. V jeho produkci má své místo i církevní a vážná hudba. Způsob, jakým tento skladatel, dirigent a bavič dokáže tyto hudební elementy spojit, mu vydobyl celosvětový respekt.

Kongresové centrum
Tel: 261171111
5. května 65
Praha 4
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: