Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
října

Nábřeží žije - výtvarná, designová, filmová a fotogr...

Auto*Mat

zpět na výpis akcí
 

Kulturní sobota na Smetanově nábřeží.

Datum:12. 10. 13
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: kultura|kina, ostatní

Smetanovo nábřeží je prostorem pro každého. Od Národního divadla po Karlův most i dále za Rudolfinum můžeme tento prostor považovat za významnou pražskou kulturní osu.

Unikátní spolupráce

Jedno místo – spousta potenciálu, tímto spojením se otevírá dosud unikátní věc – program v koordinaci iniciativy Auto*Mat vytvářejí hlavně instituce, organizace, restaurace, kavárny, bary, galerie a muzea, která na nábřeží sídlí. Útvar rozvoje města Hlavního města Prahy připravuje rozsáhlý program zaměřený na sběr kvalitativních a kvantitativních dat pro připravovaný nový Strategický plán Prahy a prezentaci aktuálních pražských rozvojových témat a činnosti ÚRMu. Hlavní město Praha zajišťuje technickou stránku provedení akcí. Pestrá skladba doprovodného programu sobotních proměn spolu s výjimečností prostoru zaručuje, že se o všednost nemusíme bát.

Tato sobota bude: výtvarná, designová, filmová a fotografická.

Vstup volný.

 

Auto*Mat
Tel: 212 240 666
Smetanovo nábřeží
Praha 1
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: