Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
února

OneRepublic - VYPRODÁNO

Live Nation

zpět na výpis akcí
 

OneRepublic se vrací do České republiky a představí v Praze svoji aktuální desku i největší hity. 

Datum:16. 02. 14
Cena:990 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

OneRepublic se na první pohled zdají být talentovanou poprockovou kapelou, která se přes noc vyšvihla na výsluní díky světově známému producentovi. Jejich první singl „Apologize“, který remixoval Timbaland, se držel v první pětce žebříčku Billboardu dlouhých deset týdnů a stáhly si jej dva milióny platících posluchačů. 

Takové zdání ale klame - OneRepublic podnikli na vrchol dlouhou a komplikovanou cestu. Zpěvák kapely Ryan Tedder v roce 2001 v Nashville zvítězil v soutěži zpěváků a autorů. V té době mu zavolal Timbaland poprvé a nabídl mu spolupráci. Tehdy jednadvacetiletý Tedder neváhal ani vteřinu a ihned odletěl za Timbalandem do studia v Miami na Floridě. I když Tedder chtěl být umělcem, Timbaland ho formoval do pozice producenta. Záhy začal pod jménem Alias spolupracovat s lidmi, jako jsou Paul Oakenfold, Leona Lewis, Natasha Bedingfi eld a Bubba Sparxxx. Mimochodem složil a produkoval tři top hity včetně písničky „Do It Well“ od Jennifer Lopez. 

Vstupné 990 Kč.

Výstaviště
Tel: 266121122
Areál Výstaviště
Praha 7, 170 90
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: