Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
srpna

Open Air Festival 2013

Ad Base Events

zpět na výpis akcí
 

Speciální nabídka, dva lístky za cenu jednoho!

Začátek:08. 08. 13
Konec:11. 08. 13
Cena:od 800 Kč
Čas:15:00 - 05:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava| party a kluby, zábava - ostatní,

Speciální nabídka pro naše uživatele!!! Při nákupu lístku na stránkách http://openairfestival.cz/#vstupenky/on-line zadejte kód CITYBEE 1+1. Až do čtvrteční půlnoci si pak můžete koupit dva lístky za cenu jednoho!

Čtvrtý ročník multižánrového festivalu se koná ve dnech 8.-10. srpna2013 opět na letišti v Panenském Týnci. Návštěvníci mohou tradičně očekávat kombinaci kvalitní taneční i kytarové muziky a pestrého doprovodného programu (divadla, workshopy, autorská čtení a mnoho dalšího).

Stěžejním jménem na programové soupisce bude bezpochyby ikona elektronické hudby, globálně známá britská formace UNDERWORLD. Rockoví fans zase uvítají Skunk Anansie, kteří rock zajímavým způsobem roubují na funk i další žánrové kmeny. Nesmíme zapomenout ani na O.Children, mladou londýnskou čtyřku, která novovlnné odkazy kombinuje se současnou elektronikou.

Z dlouhého seznamu českých účinkujících zmiňme alespoň ty nejznámější: Tata bojs, Monkey Business, Vypsanou fixu, Mandrage, Zrní, Cartonnage, Květy, Bratry Ebeny, Plastic People Of The Universe nebo DJs Trávu, Michaela Buriana a Pavla Bidla. Nesmíme zapomenout ani na vystoupení hvězdných bavičů z cyklu Na stojáka, divadelní představení souboru Kvelb nebo autorské čtení Emila Hakla.

Náš článek o Open Air Festivalu 2013 ZDE.
 

 

Ad Base Events
Tel: 775 434 882
letiště
Panenský Týnec
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: