Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
června

Lucie 2014

Live Nation

zpět na výpis akcí
 

Nejslavnější česká kapela posledních 20 let se vrací po desetileté přestávce!

Datum:10. 06. 14
Cena:od 490 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty

Skupina LUCIE potvrdila návrat na koncertní pódia –v původní sestavě odehraje 5 koncertů v České republice a na Slovensku! Nejslavnější česká kapela posledních dvaceti let se vrací po desetileté přestávce a svým fanouškům představí zásadní skladby své dlouholeté a úspěšné kariéry.

Skupina LUCIE v původní, nejznámější sestavě David Koller, Robert Kodym, P.B.Ch. a Michal Dvořák, již v těchto dnech pracuje na přípravách koncertů, v rámci kterých vrátí na koncertní pódia své největší hity. Lucie vstoupila na českou hudební scénu v roce 1988. První sólovou deskou byla stejnojmenná Lucie z roku 1990, posledním původním albem pak Dobrá kočka, která nemlsá z roku 2002.

Live Nation
Tel: 266121122
Českomoravská 17
Praha 9, 100 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: