Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
září

Steve Vai

Live Nation

zpět na výpis akcí
 

Kytrový alchymista Steve Vai pokračuje ve svém turné. V České republice se představí ve Velkém sále Lucerny!

Datum:29. 09. 13
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty

Na základě nadšených reakcí na jeho poslední turné „Story of Light Tour 2013“ čítající 90 koncertů se virtuózní kytarista a vizionářský skladatel Steve Vai rozhodl přidat další evropská koncertní data. 

Turné probíhá na podporu jeho kritikou velmi dobře přijatého sólového alba Story Of Light, které vyšlo v roce 2012 u společnosti Favored Nations Entertainment, kterou Vai založil v roce 1999.

Vai odstartuje turné „The Story of Light Tour 2013“ 29. srpna tohoto roku v Belfastu a do října na něm odehraje téměř tři desítky koncertů po celé Evropě.

The Story Of Light je Vaiovo první studiové album za posledních sedm let a server AOL Noisecreep jej popsal jako „brilantní nahrávku, plně naloženou vším tím stratosférickým a vkusným hraním, které Vaiovu práci definuje „. Album je rozsáhlou a expresivní dvanáctiskladbovou kolekcí pokračující v koncepčním a kosmickém příběhu, který umělec započal na uznávaném albu Real llusions: Reflections (2005).

CENY VSTUPENEK: 590 – 990 Kč

Live Nation
Tel: 266121122
Štěpánská 61
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: