Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
října

Prague Design and Fashion Week

Designblok

zpět na výpis akcí
 

Jubilejní patnácté výročí Designbloku na téma ikony.

Začátek:07. 10. 13
Konec:13. 10. 13
Čas:14:00 - 22:00
Kategorie: kultura|design, lifestyle| Móda

Designblok – týden designu a módy slaví v roce 2013 patnáctileté výročí. Za patnáct let svého trvání představil stovky nových produktů, kolekcí a solitérů. Mnohé z nich stále používáme či nosíme, řada z nich se dodnes vyrábí, některé jsou součástí sbírek světových muzeí a z některých se staly ikony.

A právě ikony budou tématem jubilejního patnáctého výročního Designbloku.  Ikony ve smyslu věcí, které stále obdivujeme, ke kterým se vracíme, předmětů mající v sobě genialitu nápadu, silný příběh nebo jen pohled na ně, či vzpomínka v nás vyvolávají silné emoce. 
 
Letošní Designblok Premier Fashion Week nabídne 60 prezentací současné světové módy.  Hlavní dění je soustředěno do kostela sv. Šimona a Judy , který nabídne módní přehlídky českých a zahraničních prestižních značek. 

Módní instalace budou k vidění hlavně v Openstudiu Designbloku v Kafkově domě u Staroměstského náměstí. Zde nebude chybět Margot Charbonier, Jindra Jansová nebo šperkaři Zdeněk Vacek a Daniel Pošta. Módě a šperku budou věnována dvě patra. 

V sobotu a v neděli nabídne Openstudio Pop-up shop české a zahraniční módy, doplňků a šperku.

Prestižní značka Saint Laurent bude vystavovat v Art House v Colloredo-Mansfeldském paláci, kde budou i další tvůrci jako Jiří Belda nebo Eva Eisler. 
 
Kromě instalací a přehlídek se po celém městě budou odehrávat koktejly a další společenské akce.

Více informací zde!
 

Designblok
Tel: +420 267990545
Osadní 35
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: