Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
června

Freeride.cz Summer Night vol.2

ROXY

zpět na výpis akcí
 

Internetový magazín o adrenalinových sportech Freeride.cz ve spolupráci s firmou Vans vám přináší opět po roce mejdan na přivítání léta.

Datum:15. 06. 13
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Stejně jako loni se akce koná v nejznámějším pražském klubu Roxy, a to v sobotu 15. června.

Čeká na vás bohatý program korunovaný živým vystoupením přední české kapely Prague Conspiracy, kterou charakterizuje zejména energický projev a opravdu nadupaná live show. Nedílnou součástí Freeride.cz mejdanů jsou samozřejmě sety našich nejlepších DJs, ze kterých vás tentokrát roztančí až do ranních hodin Robot, N'Zym a Nimand za supportu video show by VJ Mono. Celým večerem pak bude svým vtipem provázet známý moderátor Juan aka Johnny Bravo.

V neposlední řadě se můžete těšit i na Jägermeister Welcome Drink, tombolu nabitou dárky od Vans a Freeride.cz, velkoplošnou promítačku videí Red Bull Summer 2012 Video Highlights zachycující to nejlepší z RB eventů loňského léta a Vans surfového filmu Get-N Classic Vol. 2. Zajímavou vložkou bude určitě Vans módní přehlídka, která vám atraktivním způsobem ukáže kolekci této přední značky pro letošní léto. To vše za vstupné rovných 100 Kč a pokud přijdete včas, tak máte v ceně i Jägermeister Welcome Drink. Dveře klubu se otevřou ve 20 hodin a koncert Prague .

ROXY
Tel: 224828285
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: