Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
prosince

Black Sabbath

Live Nation

zpět na výpis akcí
 

Půjde o jednu z posledních šancí vidět legendární britskou skupinu na živo!

Datum:07. 12. 13
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty

SEN MNOHA HUDEBNÍCH FANOUŠKŮ SE STÁVÁ SKUTEČNOSTÍ, BLACK SABBATH VYDAJÍ V ČERVNU PRVNÍ SPOLEČNÉ STUDIOVÉ ALBUM PO 33 LETECH. OZZY OSBOURNE, TONY IOMMI, A GEEZER BUTLER ZÁROVEŇ POTVRDILI KONCERTNÍ PLÁNY PRO ROK 2013. SVĚTOVÉ TURNÉ SE ZASTAVÍ I V ČESKÉ REPUBLICE, BLACK SABBATH SE PŘEDSTAVÍ 7. PROSINCE 2013 V PRAŽSKÉ O2 ARENĚ! 

Během své třiatřicetileté kariéry BLACK SABBATH prodali více než 70 milionů alb, obdrželi několik cen Grammy a byli uvedeni do Rock and Rollové síně slávy. Nové album „13“ vyjde 10. června 2013 u společnosti Vertigo /Universal a bude to jejich deváté studiové album. Zároveň půjde o první studiové album od roku 1978, kdy Black Sabbath vydali titul „Never Say Die“.

Titul „13“ nahrávali Ozzy Osbourne, Tony Iommy a Geezer Butler pod producentským dohledem Ricka Rubina, ke kapele se ve studiu připojil bubeník Brad Wilk z Rage Against The Machine.

Bez Black Sabbath by tvrdý rock určitě vypadal jinak. Ať už si o nich myslíte, co chcete, v dobách své největší slávy byli doslova stylotvorní a tolik pilných žáčků či plagiátorů jako oni má málokdo.

Live Nation
Tel: 266121122
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: