Chřestová jarní symfonie v Talíři představuje tříchodové menu, které vás vezme na výlet chutí – od první lžičky po poslední doušek.
V restauraci Talíř slavíme jaro tím nejlepším, co nabízí – svěžestí, barvami a nevšedními kombinacemi. Přijďte si vychutnat jedinečné chřestové menu, kde se snoubí sezónní suroviny, precizní řemeslo a kreativní duše našich kuchařů.
Dobrou chuť přeje šéfkuchař Denis Wágner
TŘÍCHODOVÉ MENU - 900 Kč:
Polévka
Krém ze zeleného chřestu s olejem z medvědího česneku, raviolou a ořechovým prachem
Hlavní chod
Grilované filátko z pražmy královské, chřestové lívance a šafránový krém s pečenou červenou řepou
Dezert
Chia pudink s chřestem a kokosovou vůní s coulis z lesního ovoce
_____________________________________________________
_____________________________________________________
Koktejl
Vera rosa Margarita - 250 Kč
Víno
Cabernet Sauvignon Rosé 2023, pozdní zběr 0,75 l - 690 Kč
Úvodní foto pouze ilustrační
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Světelné parky se už brzy rozsvítí na různých místech po Praze – v Letňanech, v zoo, ve Žlutých lázních a na dalších místech.






