Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
dubna

Knižní výprodej

Knihobot - Holešovice

zpět na výpis akcí
 

O víkendu 5. až 7. dubna se stavte ulovit knižní poklad, který vás bude stát méně než espresso v kavárně.

Začátek:05. 04. 24
Konec:07. 04. 24
Čas:08:00 - 20:00
Kategorie: kultura| poznání|knihy, lifestyle| Nakupování

Knížka jako nová nebo lehce opotřebená, ale za pár korun? A ne jenom jedna, ale rovnou tisíce takových knih? Máme! Náš sklad se podobá spíš pevnosti, než skákacímu hradu, proto bohužel není nafukovací. A tak občas musíme udělat radikální čistku a knížky, které v něm pobývají příliš dlouho, poslat do světa jinou cestou. Přijďte si z takových knížek vybrat osobně k nám na Stross!

O víkendu 5. až 7. dubna se stavte ulovit knižní poklad, který vás bude stát méně než espresso v kavárně. Od pátku do neděle od 8:00 do 20:00 na vás bude čekat přes 3000 knih s krásnou cenou 10 Kč za kus. Knihy budeme průběžně doplňovat, ale znáte to - kdo dřív přijde, ten dřív čte.

Knihobot - Holešovice
Tel: 771 115 910
Dukelských hrdinů 359/21
Praha, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: