Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Metro jako hřiště? Spolucestující jako spoluhráči? Napětí na každé zastávce? Pojď si zahrát kombinaci schovky a honěné v metru! To je Metroschovka!

Datum:04. 04. 24
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Sejdeme se v 4. dubna v 18:00 na peronu metra Vltavská. Prosím přijď včas, neboť po chvilce nasedneme na metro a pofrčíme hrát. Stačí přijít, hlásit se nemusíš, ale budeme rádi, když zaklikneš zde na události, že se zúčastníš.

S sebou: lítačka, jinak nic není potřeba a můžeš přijít rovnou z práce. Někdy během hry dochází k půjčování kabátů, šátků a podobně. 

Hra bude trvat tak dlouho, dokud nás to bude bavit. Většinou to vydržíme tak hodinu a půl. Po hře zajdeme pokecat a probrat zážitky do nějakého podniku.

V případě potřeby kontaktuj Kubu: 728 344 633, jakub.hajekj@gmail.com
Akci společně organizuje Hnutí Brontosaurus a Podsvětí.

Brontosaurus zařadilo tuto hru do cyklu veřejných čtvrtečních klubů. Mimo to pořádá dobrovolnicko-zážitkové akce a pomáhá přírodě a památkám. Vyraz na nějakou akci za zážitky a potkej fajn lidi a bav se u ochrany přírody! 

Podsvětí každoročně organizuje hru Mafie, která obohatí tvé běžné dny o spoustu adrenalinu a akce. Tato městská hra spočívá v hledání jiných hráčů na základě jejich rozvrhu. Hlas se do 8. března na https://mafie.podsveti.cz/.

Hnutí Brontosaurus -...
Tel: 732 729 742
metro Vltavská
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: