Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
dubna

Cestování s dětmi FEST

Konferenční centrum City

zpět na výpis akcí
 

První festival věnovaný rodinnému cestování.

Datum:13. 04. 24
Cena:299 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: poznání|cestování

Připravte se na jedinečný den plný dobrodružství, inspirace a praktických rad, jak cestovat s dětmi a užít si to na maximum! Přijďte na třetí ročník festivalu pro všechny rodiče, které láká objevování světa s potomky v patách. Přednášky, diskuze, workshopy a zábava pro děti po celý den!

Festival pro ty, které láká cestování s dětmi, ale potřebují přidat kuráž od zkušených cestovatelských rodin známých ze sítí: Více než 10 přednášek ve dvou sálech, panelová diskuze a den plný nápadů, plánování a inspirace. Děti se zabaví v dětském koutku a v připravených dílničkách.

Na 3. běhu populárního jednodenního festivalu o cestování s dětmi vystoupí řada přednášejících - zkušených cestovatelských rodin. 3 z nich se setkají v panelové diskuzi a budou odpovídat na dotazy z publika. Návštěvníci se setkají se jmény jako například Sylva Vojtíšková (Rodina cestuje), Kristýna Turynová (Úžasná místa), Tereza Rychtaříková (Naruby life) a s dalšími rodiči, kteří o cestování s dětmi mají rozhodně co říct.

Účastníci si mimo jiné poslechnou, jaké to je vydat se s dětmi pěšky až k Baltu, jak na cestách ušetřit a absolvují rychlokurz první pomoci. Prostor pro dotazy bude k dispozici při všech přednáškách, v panelové diskuzi i u kafe s ostatními nadšenci rodinného cestování.

Konferenční centrum ...
Tel:
Na Strži 65/1702
Praha 4, 14000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: