Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
února

Zabijačka v Riegráčích

Park Riegrovy sady

zpět na výpis akcí
 

Přijďte v pátek 16. a v sobotu 17. února do areálu naší open-air restaurace na zabijačku. 

Začátek:16. 02. 24
Konec:17. 02. 24
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 20:00
Kategorie: gastro|ostatní

Zima začíná být dlouhá a všichni už se začínáme opravdu těšit na jarní počasí, na které si ale ještě počkáme. Pojďme si to ale udělat hezké, a to s pořádným jídlem!
Přijďte v pátek 16. a v sobotu 17. února do areálu naší open-air restaurace na zabijačku. V pátek od 14.00 do 20.00 hod., v sobotu od 10.00 do 20.00 hod.

Můžete se těšit na skvělé jídlo od našich řezníků a kuchařů –⁠⁠⁠ maso, klobásy, jitrnice a další skvělé grilované, pečené a uzené pochutiny, jak jinak než s perfektním pivem.

Zima vám určitě nebude, a pokud přece jen ano, například po návštěvě stanu s ledovými sochami, můžete se ohřát buď u venkovních ohňů, ve vyhřívaném stanu nebo v naší zateplené zimní zahradě s barem, posezením a harmonikou.

VSTUP ZDARMA.

Park Riegrovy sady
Tel: 737 870 368
Riegrovy sady 28
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: