Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
února

Ledová města 2024 - pololetní prázdniny v Praze

Pionýr

zpět na výpis akcí
 

Příležitost seznámit se s historií, pamětihodnostmi a zajímavostmi českých měst, které děti často znají jen ze školních učebnic.

Začátek:02. 02. 24
Konec:04. 02. 24
Čas:09:00 - 18:00
Kategorie: pro děti|Sport, Hry, Zábava

Základní myšlenkou Ledových měst je poskytnutí aktivního využití volného času o pololetních prázdninách, vytvoření příležitosti navštívit zajímavá místa naší republiky s atraktivními historickými, kulturními, sportovními i vzdělávacími zájmovými body a zviditelnění měst, která jsou otevřená dětem a podporují jejich volnočasové aktivity v době prázdnin a v mimo sezónním období.

Po dobu trvání akce nabízí velké množství pražských kulturních a sportovních institucí dětem zvýhodněné vstupné nebo dokonce vstup zdarma.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: