Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
září

Wine & Music Festival Vinobraní

Villa Richter

zpět na výpis akcí
 

Vinobraní na opravdové vinici! 

Datum:23. 09. 23
Čas:12:00 - 19:00
Kategorie: gastro|festivaly

Zveme vás na WINE & MUSIC FESTIVAL VINOBRANÍ VILLA RICHTER na Svatováclavskou vinici u Villy Richter na Pražském hradě! Budete moct ochutnat více než 50 druhů vynikajících vín předních českých a moravských vinařství, ale i vína místní – z nejstarší české vinice! 

K poslechu vám budou hrát oblíbení DJs – TGT, I AM STÝF, SUBGATE. Pokud máte rádi živou jazzovou hudbu, tak vás potěší skvělý saxofonista František Havlíček se svou kapelou. 

Kromě ochutnávek krásných vín a příjemné hudby se můžete těšit na řadu gastronomických pochoutek. Samozřejmě nebude chybět ani tradiční burčák! 
To vše v autentickém prostředí nejstaršího českého vinohradu s dechberoucími výhledy na matičku Prahu. Těšíme se na vás! 

Kde: Svatováclavská vinice – Villa Richter, Staré zámecké schody 6, Praha 1 
Kdy: Sobota 23. září 2023, od 12.00 do 19.00 hod.
Vstupné: 250 Kč včetně degustační skleničky. Vstupenky se kupují až na místě. Lze platit platební kartou.
Degustační žetony: 10 ks za 300 Kč

Žeton v hodnotě 30 Kč je oficiálním platidlem v celém areálu vinohradu k nákupu vzorků a gastronomie. Žetony je možné dokupovat libovolně během akce u vstupů nebo od prodejců žetonů. Zbylé žetony nelze zpětně směnit.

Vstup do areálu bude možný od 12. hodiny. Do areálu je z bezpečnostních důvodů zakázáno vnášet jakékoliv zbraně, vlastní nápoje nebo vlastní jídlo. U vstupu můžete být zkontrolováni ostrahou. Pejsky prosím nechte raději doma.

Villa Richter
Tel: 257 219 079
Staré zámecké schody 6/251
Praha 1, 118 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: