Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
října

Signal Festival 2023

SIGNAL Festival

zpět na výpis akcí
 
Tip

Signal Festival 2023 proběhne v ulicích Prahy. Těšit se můžete na videomappingy, projekce i dechberoucí instalace.

Začátek:12. 10. 23
Konec:15. 10. 23
Cena:od Zdarma
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: kultura|vizuální umění

Jedenáctý Signal Festival zahajuje novou výpravu za světlem a uměním. Příroda, technologie, společnost, kultura – to vše spolu tvoří ekosystémy, v nichž žijeme a hledáme stopy radosti, krásy i vzrušení z nových objevů. Budeme pozorovat svět a jeho rozmanitost, přiblížíme se k detailu, abychom uviděli celek. Budeme prozkoumávat naše ekosystémy očima uměleckých děl, která si dala za cíl hledat a objevovat. Setkáme se s umělou inteligencí, přírodními živly, architektonickým řádem, matematikou, biologií, poetikou, dramatem i hrou. Vydáme se do hlubin našeho univerza a budeme obdivovat jeho rozmanitost. Signal Festival Ecosystems I: Explore! 

Explore! bude mít čtyři části: Computer Vision, Nature, Big Data a Play. V každé z nich najdeme současné umělecké projekty, které balancují na ostré hraně umění a vědy, přírody a techniky, propojují je a vytvářejí nové umělecké formy. Jejich společným jmenovatelem je přirozená energie, která pohání lidské hledání odpovědí na nejrůznější tajuplné otázky, a zároveň přinášející čirou radost z umění.

Kompletní program Signal Festivalu 2023 najdete ZDE.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: