Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
září

U Hitlerů v kuchyni - 1. repríza

Divadlo DISK

zpět na výpis akcí
 

U Hitlerů v kuchyni aneb Černohumorná groteska A. Goldflama okořeněná písněmi The Tiger Lillies, M. Potočka a V. A. Viplera s texty M. Hanuše.

Datum:17. 09. 23
Cena:250 Kč
Čas:19:30 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla

Dva mladí snílci se potkají na nádraží někde uprostřed maďarské puszty, jistý Josif a Dolfi, a předhánějí se, čí vize prospěje lidstvu víc, aby všude co nejrychleji zavládl blahobyt, mír a klid – ne takhle nezačíná vtip, ale sarkastický sled těch nej(ne)obyčejnějších výjevů ze života Hitlera a jeho přízemní říše.

Kdo by byl býval řek, že se z vegetariána, umělce, filosofa a pacifisty (!) vyklube taková svině? Kdo by byl býval řek, že se osudové setkání moderních dějin odehraje zrovna v Brně? Kdo by byl býval řek, že Březinka nejsou žádné lázně? Že mocného Führera sužuje kromě impotence i syndrom vyhoření? Že víc než Evu miluje lentilky a svou vlast – Jižní Ameriku. A rasistou ve výsledku vlastně ani nebyl?

V kabaretním víru písní a hraných výstupů se mísí fantasmagorično s ověřitelnými fakty tak důmyslně, že ani nepostřehnete, kde začíná ta nejneuvěřitelnější pravda a končí důvěryhodná lež.

„A to přitom fašizmus původně vznikl jako sympatické hnutí, které bylo namířeno proti stálému zpožďování vlaků.“

Divadlo DISK
Tel: +420 234 244 254
Karlova 26
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: