Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
července

Letní kino: Klub rváčů

Sunset Cinema Prague - letní kino

zpět na výpis akcí
 

Projekce snímku Klub rváčů v letním kině na střeše OC Arkády Pankrác.

Datum:29. 07. 23
Cena:290 Kč
Čas:21:20 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Když člověk nemůže půl roku usnout, celý okolní svět mu začne připadat jako nekonečný sen. Všechno kolem něho je nedokonalou xeroxovou kopií sebe sama. Chodí do práce, dívá se na televizi a je vděčný za to, když občas ztratí vědomí a neví o světě. Lidí s podobnými problémy moc není, ale mladý úspěšný úředník, který si říká Jack, je jedním z nich. Má slušnou práci, vydělává slušné peníze, ale trpí nejtěžší formou nespavosti. Na služební cestě se Jack seznámí s Tylerem Durdenem, který mu nabídne příbytek pod podmínkou, že mu vrazí pořádnou ránu. Tato „výměna názorů“ se oběma zalíbí a brzy vznikne první Klub rváčů. Místo, kde můžou mladí muži, znechucení světem, odložit své starosti a stát se na pár minut zvířaty.

Sunset Cinema Prague...
Tel: 737 316 542
Na Pankráci 86
Praha, 14000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: