Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
července

Mission: Impossible Odplata I - předpremiéry

Kino Světozor

zpět na výpis akcí
 

Předpremiéry snímku Mission: Impossible Odplata - první část proběhnou v Kině Světozor 8. a 9.7. od 20:00.

Začátek:08. 07. 23
Konec:09. 07. 23
Cena:175 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Mission: Impossible, nejnadupanější akční série současnosti, se vrací na filmové plátno. V čele party agentů, pro kterou není žádná mise nesplnitelná, opět stojí Ethan Hunt, jehož představitel Tom Cruise se stal synonymem slovního spojení „nic není nemožné“.

Ethan Hunt se s týmem Impossible Mission Force tentokrát vydává po stopách děsivé zbraně, jež má potenciál zničit celé lidstvo, aby ji zajistil dřív, než se dostane do rukou nějakého šílence. Při svém zběsilém a nebezpečném pátrání se však musí neustále ohlížet přes rameno, protože z jeho dávné minulosti se vynořil až příliš živý přízrak. Gabriel (Esai Morales) znal Ethana v dobách, kdy ještě nebyl elitním agentem, a ví o každé jeho slabině. Ethan, pro kterého bylo vždy zdraví a bezpečí jeho blízkých a členů týmu víc než úspěšně splněná mise, možná bude tentokrát muset své priority přehodnotit.

Kino Světozor
Tel: 224946824
Vodičkova 791/41
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: