Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
prosince

Mireille Mathieu

Kongresové centrum

zpět na výpis akcí
 

Aktuální koncertní turné s názvem 60 YEARS OF LOVE přinese fanouškům to nejlepší ze šesti dekád úspěšné hudební dráhy Mireille Mathieu.

Datum:10. 12. 23
Cena:od 1 490 Kč
Čas:20:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty

Jelikož na sobě šansoniérka neustále pracuje a trénuje svůj hlas, drží se dodnes na hudebním vrcholu. Její vystoupení jsou proto i v současnosti hojně vyhledávána a kladně hodnocena. „To, že stále koncertuji, je dáno tím, že jsem vždy byla a budu sama sebou. Celý život dělám, co miluji, tedy zpívám. Zpěv je pro mě jako kyslík, je mou přirozeností,“ vysvětluje zpěvačka.

Slavík z Avignonu, jak se Mireille Mathieu přezdívá, dává do každé písně kus své srdečnosti a nadcházející pražský koncert nebude výjimkou. Jedinečnou atmosféru večera prostoupeného šansonem podtrhne doprovod francouzského orchestru, který samozřejmě přijede s Mireille Mathieu.
„Je nám nesmírnou ctí, že opět můžeme hostit koncert této výjimečné zpěvačky. Její ikonický hlas okouzlí české diváky v prosinci a symbolicky tak uvítá příchod vánočních svátků. Protože se lístky, jejichž počet je omezen kapacitou Kongresového centra, na její vystoupení vždy rychle vyprodávají, neměli by fanoušci s nákupem vstupenek otálet,“ doporučuje Květa Havelková, tisková mluvčí společnosti JVS Group.

Během své šedesátileté kariéry si zpěvačka zamilovala Česko a Češi si na oplátku zamilovali ji. Ostatně lásce je věnováno i aktuální světové turné s názvem ANNIVERSARY TOUR – 60 YEARS OF LOVE. Na jediný letošní pražský koncert Mireille Mathieu se fanoušci mohou těšit 10. prosince 2023, odehraje se v Kongresovém centru.

Kongresové centrum
Tel: 261171111
5. května 65
Praha 4
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: