Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
června

Indiana Jones a nástroj osudu | Premiérový víkend

FALCON a.s.

zpět na výpis akcí
 
Tip

Na Oscara nominovaný Harrison Ford se ve snímku Indiana Jones a nástroj osudu naposledy vrací ve své ikonické roli...

Začátek:29. 06. 23
Konec:02. 07. 23
Čas:16:00 - 22:00
Kategorie: kultura|kina

V roce 1969 žije americký archeolog a dobrodruh Indiana Jones (Harrison Ford) poklidný život. Na pozadí se však odehrávají tvrdé boje o dobytí vesmíru. Jones je znepokojen skutečností, že americká vláda naverbovala bývalé nacisty, aby pomohli porazit Sovětský svaz v tomto vesmírném boji mocností. Nezbývá mu tedy nic jiného, než vzít záležitost do vlastních rukou a vydat se na další výpravu, kde ho doprovází jeho kmotřenka Helena (Phoebe Waller-Bridge). Mezitím Jürgen Voller (Mads Mikkelsen), člen NASA a bývalý nacista, který se podílel na programu přistání na Měsíci, chce ze světa udělat lepší místo podle svých ideálů. 

 

Režie: James Mangold

Scénář: James Mangold, David Koepp, Jez Butterworth, John-Henry Butterworth

Kamera: Phedon Papamichael

Hudba: John Williams

Hrají: Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Antonio Banderas, Boyd Holbrook, Toby Jones, John Rhys-Davies (více)

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: