Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
května

Prosecco piknik a Vietnam v parku

Břevnovský klášter

zpět na výpis akcí
 
Tip

Prosecco & Vietnam jako piknik v parku? Zdá se vám to jako zajímavá kombinace? Tak se připravte na nezapomenutelný zážitek.

Začátek:12. 05. 23
Konec:13. 05. 23
Čas:15:00 - 22:00
Kategorie: kultura| hudba gastro|občerstvení, vinárny,

Během posledních několika let byl PIKI obrovským hitem a není divu: piknik s živou hudbou, více než 20 značkami prosecca a nyní nově také lahodnými a čerstvými, tradičními i novými trendy zážitkové vietnamské kuchyně!

Přidejte se k naší hostině plné perlivé radosti a úžasných čerstvých pokrmů pod širým nebem. I sezení je k dispozici, ale omezené, takže si nezapomeňte přibalit deku nebo si ji můžete půjčit od nás!

Těšte se! Více informací o živé hudbě a dalších podrobnostech akce brzy zveřejníme.

Označte si to do kalendáře a nenechte si ujít tuto fantastickou směs skvělé zábavy, dokonalého jídla a svěžích bublinek!  A nezapomeňte, že každý piknik je i s bohatým programem pro děti!

12.5.23 | 15:00 – 22:00

13.5.23 | 12:00 – 22:00

Břevnovský klášter
Tel: 220 406 111
Markétská 28/1
Praha 6, 169 01
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: