Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
dubna

Sobotní asijský brunch v bistru Teplá kačka

Teplá kačka bistro@shop

zpět na výpis akcí
 

Naše šéfkuchařka Lucie Bártová si pro Vás připravila tématické brunche plné autentických chutí. Budete cestovat v talíři po celé Asii. 

Začátek:26. 04. 23
Konec:30. 12. 23
Čas:11:00 - 22:00
Kategorie: zábava| gastro|občerstvení, restaurace poznání| lifestyle|

Užijete si snoubení jídla s prvotřídním servisem a atmosféru našeho nezaměnitelného bistra. Naše vnitrobloková zahrádka je plná okouzlující zeleně a příjemného klidu.

Můžete se těšit na dim sum komba plná masových nebo vegetariánských knedlíčků, naše veganské kimchi, edamame s maldon solí a sezamovým olejem, nakládanou okurku shoyuzuke, nebo naše svatou trojici: kombo kačka, bůček, knedlíček: tedy navoněný kachní vývar s wonton knedlíčkem , aromatickou pekingskou kachnu v placičkách, bůček 5-ti vůní v placičkách a výběr těch nej gyoza a wonton knedlíčků.

Speciální soboty, kdy se o nich dozvíte v události na facebooku Teplé kačky, se ponesou v duchu Okonomiyaki brunche, Bao bun brunche, Takoyaki brunche, Shabu shabu brunche.

Okonomiyaki brunche - Vám nabídne japonský street food v podobě zelných palačinek masových nebo vege s domácí okonomyiaki omáčkou (japonská omáčka s dashi, směs 20 druhů koření, datle).  Na výběr budou Osaka a Hirošima okonomyiaki – s bůčkem nebo kuřecím karaage, chipsi sušeného tuňáka, nori vločkami (v Hirošime navíc soba nebo ramen nudle). Ve vege verzi si pochutnáte na shiitake a enoki houbách. Navrch každé japonské pizzy přidáváme hoisin, mayo z jarních cibulí, mango srirracha. 

Bao bun brunch – sdílejte nadýchané domácí buny a sestavte si dle vašich chutí jejich náplň. Vybírat budete z křupavého a pikantního korejského kuřete, pekingské kachny, křupavého bůčku 5 vůní, vegetariáni mohou buny vyplnit pečeným lilkem s miso, nebo křupavým tofu v panku. 

Takoyaki brunch – tradiční palačinkové kuličky plněné chobotnicí nebo shitake. Několik druhů, které vyzkoušíte: takoyaki ponzu, wasabi, goma, jalapeňos mayo, vše posypané nori vločkami, sušeným tuňákem a polité domácí takoyaki omáčkou.

Shabu shabu brunch – je japonský hotpot inspirovaný Čínou. Japonský vývar s bylinkami a kořením, který skvěle doplňuje maso, zeleninu a ostatní ingredience. Vyberete si vývarový základ masový nebo zeleninový s dashi (nebo oba), zvolíte suroviny masové, nebo vege. Na malé plotýnce před vámi bublá vývar a vy si do něj sami vkládáte suroviny jako hovězí, jehněčí maso, krevety, houby enoki, ramen nudle, tofu atd. Skvělá zábava, a ještě lepší chuťový zážitek zaručen.

Wonton brunch – kuřecí vývar s dashi, nebo umami zeleninový vývar plný vepřových nebo zeleninových wonton knedlíčků, k tomu pařené nebo smažené wontony s našimi omáčkami: sečuán, arašídovou, černým octem nebo chilli

Teplá kačka bistro@shop
Tel: 773 532 674
Šternberkova 766/19
Praha 7, Holešovice, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: