Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
května

Lemarket - rodinný festival

Holešovická tržnice

zpět na výpis akcí
 

Lemarket je moderní tržiště, které objevuje a představuje lokální tvůrce a projekty. Nabízíme příležitost seznámit se s novými značkami.

Začátek:20. 05. 23
Konec:21. 05. 23
Cena:150 Kč
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, gastro| občerstvení, lifestyle| Nakupování, Móda

Kurátorované tržiště poctivých lokálních značek, kde se na jednom místě představují menší tvůrci, zavedení designéři, začínající umělci i zcela nové projekty.

Jarní rodinný festival v hale 17 Holešovické tržnice nabídne nejen samotnou prodejní část, ale také venkovní food zónu, skákací hrad pro děti, kreativní workshopy či relax zónu s promítáním.

Dbáme na kurátorovaný výběr, příjemnou atmosféru, estetické prostředí a hlavně na široký záběr značek od šperků, módy, kosmetiky, doplňků do bytu či dekorací až po dětské oblečení a hračky, poctivé delikatesy, papírenské skvosty nebo potřeby pro čtyřnohé kamarády,

Naším snem a cílem je podpora značek, jež tvoří krásné a kvalitní produkty s jediným záměrem - aby dobře sloužily ostatním a dělaly radost.

Akce proběhne v hale 17 Holešovické tržnice.

Holešovická tržnice
Tel: 220 800 592
Bubenské nábřeží 306/13, hala 17
Praha 7, 170 04
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: