Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

První dubnová neděle bude v našem zookoutku v Malé Chuchli patřit všem opeřencům a jejich příznivcům.

Datum:02. 04. 23
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 16:00
Kategorie: pro děti|Příroda

První dubnová neděle bude v našem zookoutku v Malé Chuchli patřit všem opeřencům a jejich příznivcům. K příležitosti Mezinárodního dne ptactva, který se po celém světě slaví každoročně na začátku dubna, vás i vaše děti zveme na zábavné ptačí odpoledne. Čekají vás stanoviště o sovách - nočních královnách (nejen) pražských lesů, o neohrožených dravcích nebo o superinteligentních krkavcovitých. V zookoutku můžete absolvovat také kvízovou ptačí stezku nebo si prohlédnout živé zástupce ptačího světa, kteří v zookoutku kvůli nějakému svému trvalému handicapu našli náhradní domov (zookoutek funguje jako detašované pracoviště naší Záchranné stanice hl. m. Prahy pro volně žijící živočichy).

Zookoutek Malá Chuchle
Tel: 775 018 630
Malá Chuchle 8
Praha 5, 15900
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: