Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
března

Jarní veletrh Sběratel

Double Impact

zpět na výpis akcí
 

Největší jarní setkání sběratelů známek, mincí, medailí, bankovek, pohlednic a dalšího sběratelského materiálu.

Začátek:24. 03. 23
Konec:25. 03. 23
Cena:100 Kč
Čas:10:00 - 16:00
Kategorie: kultura| poznání|památky, veletrhy, lifestyle| Nakupování

Originální dopis pro otce Freddie Mercuryho, možnost nechat si zdarma ocenit vlastní sbírky a především příležitost nakoupit vzácné známky, mince nebo bankovky od osmdesáti prodejců z celé Evropy. To vše nabídne na jednom místě jarní veletrh Sběratel.

Kompletní sortiment včetně příležitostného razítka přiveze na veletrh Německá pošta, která v posledních letech vydává zajímavé motivy se Spidermanem nebo novou sérii věnovanou výročí firmy Disney. Na jarním Sběrateli bude mít samostatný stánek a všechny její poštovní známky bude možné koupit za nominální hodnotu.

Nebude chybět také oblíbené ohodnocování sbírek, které budou mít na starosti odborníci ze Svazu českých filatelistů, České numismatické společnosti, Klubu sběratelů autogramů, Klubu sběratelů kuriozit a firmy Antik Kureš.

Návštěvníci ale budou mít určitě příležitost sehnat i pamětní tisícikorunu emitovanou minulý měsíc Českou národní bankou. A protože už opadl prvotní zájem, cena bude jistě podstatně příznivější, než těsně po jejím vydání, kdy se prodávala i za pětinásobek.

Zázemí čtyřhvězdičkového hotelu Olympik umožňuje bezbariérový vstup pro návštěvníky a v okolí se dá bez problému zaparkovat .V pátek s platbou v parkovacím automatu, v sobotu pak již zdarma. Hotel je situován několik minut pěšky od metra Invalidovna a zastávky tramvaje.

Hotel Olympik
Tel:
U Sluncové 14, Praha 8
186 76
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: