Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
března

Vítání jara v Atriu

Atrium na Žižkově

zpět na výpis akcí
 

Taky už se nemůžete dočkat jara? Přijďte jej přivítat společně na naši žižkovskou zahradu!

Datum:19. 03. 23
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 18:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Průvodkyně Vesna již oprašuje jarní rituály, kterými se rozloučíme s odcházející zimou a přilákáme první jarní paprsky. S ornitoložkou Ditou Hořákovou si popovídáme o krmení městských ptáčků na začátku jarního období a chybět nebude ani poslech městských druhů. Na workshopu si s lektorkou Kristínou vytvoříme vlastní krmítko se speciální semínkovou směsí. A nebylo by to pravé vítání jara, kdybychom si nezazpívali u ohně, tentokrát s divokou folklórní kapelou Holinky, která zahraje hudbu s rytmy klezmeru, swingu a balkánského, rusínského či romského folkloru. Jarní dobroty všeho druhů a nápoje posilující jarní vzpruhu budou po celý den dostupné v naší kavárně.

Akce je vhodná pro všechny naše sousedy i přespolní.

Vstup zdarma.

PROGRAM 

15:00 ~ Jarní rituály s průvodkyní Vesnou – rozloučení se zimou a pálení Morany

16:00 ~ Workshop tvoření ptačích krmítek z šišek s Kristínou

16.30 ~ Povídání o krmení ptáčků a poslech městských druhů s ornitoložkou Ditou Hořákovou (Česká společnost Ornitologická)

17:00 ~ Koncert folklorní kapely Holinky

Jablíčka na oheň a další dobroty od Kafe Atrium po celý den!

• Program je koncipován v rámci celé akce, a tak se jednotlivé časy programů a jejich obsah mohou různě překrývat. Proto vám doporučujeme strávit s námi celé odpoledne, ať si akci můžete užít co nejvíce.

Těšíme se na vás!

Atrium na Žižkově
Tel: 222 721 838
Čajkovského 12/12a
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: