Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
února

Neviditelná výstava: Pohádková prohlídka

Neviditelná výstava

zpět na výpis akcí
 

Během hodiny strávené ve tmě děti prožijí kouzelné dobrodružství, při němž budou plnit různé úkoly.

Datum:05. 02. 23
Cena:250 Kč
Čas:10:00 - 11:00
Kategorie: pro děti|Zábava

Vymýšlet pro děti stále nové aktivity a výlety není jen tak. Zvlášť pokud se mají bavit i dospělí. Přesně pro takové rodiče s dětmi jsme připravili Pohádkovou prohlídku. Během hodiny strávené ve tmě děti prožijí kouzelné dobrodružství, při němž budou plnit různé úkoly. Pomohou Popelce či Zlatovlásce při jejich cestě za štěstím, budou zachraňovat zvířátka, nebo si potmě vystrojí ples. Díky tomu nejen poznají, jaké je to být nevidomým a přestanou se bát tmy, ale prohloubí i svůj vztah s rodiči. A jako odměna za statečnost na každého čeká pohoštění a malý dárek.

Máte strach, že to děti ve tmě nezvládnou? Díky milým průvodcům dětem ani nepřijde, že by se měly něčeho bát. Společně s nimi přijdou na to, že ve tmě žádná strašidla nečekají.

„Když jsou tu děti, snažím se zaměřit na spolupráci dospělých a dětí. Ukázat jim, že jsou všichni na jedné lodi, ať velcí nebo malí, každý se něčeho bojíme, na něco se těšíme a jsme na něco zvědaví.“ Jaromír Pšanský, průvodce

Tato výstava je vhodná pro děti zhruba od 4 do 8 let. Prohlídky se pořádají o víkendu. Před každou prohlídkou je potřeba udělat rezervaci nejpozději 3 dny před prohlídkou.

Vaším kouzelným průvodcem bude:

Petr Kyncl, Jana Moravcová, Šárka Seidlová, Patrik Takáč, Jaroslav Trnka, Lukáš Vámoš

Neviditelná výstava
Tel: 777 787 064
Karlovo náměstí 1/23
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: