Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
února

Mrkev v zimě 2

Kampus Hybernská

zpět na výpis akcí
 

Festival spolupráce mezi zemědělci a spotřebiteli.

Datum:17. 02. 23
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: poznání|ostatní

Jaké bude vaše jídlo v roce 2023? Přijďte na setkání lidí, kteří chtějí zdravé jídlo a zdravou krajinu. Potkejte se s těmi, kteří u nás rozvíjí komunitou podporované zemědělství (KPZ) a další systémy, v nichž se s důvěrou a vzájemným respektem propojují spotřebitelé přímo s místními zemědělci.

Přijďte (se) inspirovat, sdílet zkušenosti, ptát se a hledat cesty vzájemné spolupráce mezi zemědělci, spotřebiteli, potravinovými iniciativami a organizacemi, které se zabývají souvislostmi mezi jídlem, zemědělstvím, člověkem a krajinou.

KDY A KDE
17. února od 10 do 22 hodin v kulturním centru Kampus Hybernská - HYB4, Hybernská 1, Praha 1.

PROGRAM
Těšit se můžete na příklady z praxe, sdílení příběhů i propojování s ostatními účastníky. Celým dnem se budou prolínat základní témata jako KPZ a další potravinové komunity, městské zemědělství, hledání synergií ve spolupráci, místní komunity očima vědců, promítání filmů... A důležité budou i vaše vlastní příběhy, které na festival přinesete. Program budeme během následujícího měsíce upřesňovat.

VSTUPNÉ
Účast na festivalu otevíráme všem zájemcům. Ani peníze by neměly být překážkou. Proto nabízíme účastníkům možnost zvolit si výši vstupného podle své aktuální životní situace a vnímání od 0 do 450,- Podrobnosti v registraci.

PŘIHLÁŠENÍ
Přihlásit se můžete do 12. 2. 2023 nebo do naplnění kapacity prostřednictvím ONLINE FORMULÁŘE: https://bit.ly/chci-na-mrkev

Kampus Hybernská
Tel:
Hybernská 4
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: