Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Prague Burlesque & Scratchophone Orchestra zazáří na Silvestra 31. prosince 2022.

Datum:31. 12. 22
Cena:od 500 Kč
Čas:20:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

Atmosféra zakouřených kabaretů ve společnosti zpěváků a exotických tanečnic. Sonny Vargas provede světem estrády. Bombshell Miss Cool Cat nechá diváky potit slzy radosti. Coca Valente jim rozpálí srdce, tajemna Yazz udělá akt lásky. Janny Jill je drag supervaganza a Monina je taneční královna spolu s Ritzy Dancers. Podstata burlesky je humor a parodie, neboli humoreska a groteska. Mohutný návrat, který burlesque v současnosti ve světě prožívá, naznačuje, že jisté hodnoty z přelomu 19. a 20. století začaly opět v lidech rezonovat. Vtipné, rajcovní, zábavné, originální, nezbedné, velkolepé, uvolněné, koketní, do varu vyvolávající a nutící řvát bezbřehým nadšením.

Scratchophone Orchestra mísí současné hudební styly s nejikoničtějšími rytmy 30. let a využívá kompozice produkované kolem vokálů, které v konečném důsledku elektrizují taneční parket. The Scratchophone Orchestra původně vznikl v létě roku 2015. Scratchophone Orchestra se skládá z členů kapely, Auréliena Mourocqa, „The Gypsy“ (zpěv a klarinet), Gabriela Bonnina (housle), Clémenta Roya aka DJ Roya (beaty, bicí a kytara ) a Armand Delaval, „The Baron“ (kontrabas).

Dresscode – elegantní, sexy, nadčasový.

ROYAL Theatre & Club...
Tel: 224 211 444
Vinohradská 48
Praha 2 Vinohrady, 120 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: