Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
října

Signal Festival 2022

SIGNAL Festival

zpět na výpis akcí
 

Signal Festival slaví 10 let. Už celou jednu dekádu propojujeme umění, městský prostor a moderní technologie. 

Začátek:13. 10. 22
Konec:16. 10. 22
Cena:od Zdarma
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: kultura|vizuální umění

Stojíme na pomezí mezi galerijní kulturou a zábavou v kulisách města. Veřejný prostor je naše hřiště i pódium. Věříme v rovnost a bezbariérovost. Umění totiž patří všem.

Vrátili jsme ulice Pražanům! Za 10 let jsme přinesli umění do nejrůznějších míst v Praze. Nechali jsme diváky nahlédnout do rozestavěného domu na Národní třídě, do polozapomenuté Invalidovny nebo do nádherné barokní Zrcadlové kaple Klementina. Kostel sv. Ludmily na náměstí Mírů se stal poutním místem milovníků videomappingu. Hledali jsme cestu, jak dostat nové formy umění do veřejného prostoru. Místa, kolem kterých denně chodíte, jsme proměnili v projekční plátno pod širým nebem.

Světlo v temnotě! Smutku a depresí už bylo dost. Nezměníme svět, bohužel. Můžeme se ale na chvíli zastavit a užít si noční ulice. Hravostí a překvapením překonáváme krize. Letos slavíme velké výročí. Vracíme se na nejmilovanější festivalovou lokaci a přinášíme zcela novou trasu, která vás zavede do městské části, kam jsme zatím spolu nevyrazili.

Desátý Signal Festival je Signal X. Exkluzivní, ale radostný. Klasický, ale inovativní. Temný, ale stále zářivý. Slavíme 10 let a rozhodně nekončíme. Začínáme!

Program festivalu najdete ZDE.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: