Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
září

Ladronkafest

Ladronka

zpět na výpis akcí
 

Festival volného času a zábavy tradičně pořádaný Prahou 6 se vrací na Ladronku a park se na celý den promění v místo zábavy pro děti i dospělé.

Datum:10. 09. 22
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 21:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba, sport| ostatní, pro děti| Sport, Hry, Zábava

„Letošní ročník festivalu nabízí bohatý program pro všechny věkové kategorie. Obyvatelé Prahy 6 a širokého okolí mají příležitost vyzkoušet si nespočet volnočasových aktivit mimo jiné díky spolkům, které si pro ně připravily ukázky činností na svých stanovištích,“ zve na oblíbenou akci místostarosta Jan Lacina, který má v Praze 6 na starosti oblast kultury a volného času. 

A na co se můžete konkrétně těšit? Především na mnoho druhů sportovních, 
uměleckých nebo jinak zábavných aktivit. Např. florbal, bouldering, badminton, irské tance, ragby, házenou, a dalších aktivit ve formě workshopů. A třeba zde najdete nový koníček, ve kterém budete moci pokračovat i po skončení festivalu! 

Na několika podiích na vás čeká hudební program v podání zpěvačky Annabel, nebo Jakuba Machuldy a jeho Elvis show. Také se můžete těšit na Band Contest nebo na Pole Dance Battle či program od organizace Cesta za snem s jejich životními příběhy. 

O jídlo a pití nemusí mít návštěvníci strach. Gastrozóna uspokojí jejich chuťové buňky až dvaceti stánky s jídlem a pitím, které se budou nacházet v samotném centru festivalu.

Ladronka
Tel:
Břevnov
Praha 6
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: