Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
září

Letní kino - polsko-české koprodukční filmy

Mariánské náměstí

zpět na výpis akcí
 

Zveme vás na projekce letního kina, které se budou konat přímo na Mariánském náměstí

Začátek:08. 09. 22
Konec:10. 09. 22
Cena:Zdarma
Čas:21:30 - 23:30
Kategorie: kultura|kina

Akce bude jedinečná nejen díky atmosféře večerního Mariánského náměstí, ale také tím, že půjde o tzv. tiché kino. Divákům budou poskytnuta sluchátka, a každý si tak bude moci vychutnat kvalitní zvuk, což nebývá u letních kin obvyklé.

Září: – Letní 3Kino a Česká televize představují nejúspěšnější polsko-české koprodukční filmy

Doporučení organizátorů: Přijďte včas, promítá se po setmění na Mariánském náměstí, zvuk je přenášen do sluchátek, kterých je omezené množství.

Do programu na závěr léta jsme vybrali dva filmy, které se kvůli špatnému počasí v srpnu neuskutečnily.  Ve čtvrtek 8.9. uvedeme český film Okupace, režiséra Michala Nohejla a v pátek 9.9. nás čeká oceňovaný český film Jan Palach, režiséra Roberta Sedláčka. Program vyvrcholí v sobotu 10.9., který tak symbolicky zakončujeme filmem polského režiséra Pawła Pawlikowského Studená válka, jehož oscarový snímek Letní 3Kino 2022 odstartoval.

3Kino – 3 letní filmové víkendy – 3 ochutnávky, které upozorňují na 9. ročník filmového festivalu 3KinoFest, který se bude konat v termínu od 9. do 18. listopadu. Již teď se můžete těšit na nejkvalitnější středoevropské filmy a na setkání s jejich tvůrci. Navíc chystáme zajímavý doprovodný program a jedním z vrcholů bude dozajista unikátní cyklus Hudba pro jeden obraz.

Spolupořadatelem Letního 3Kina je Městská knihovna v Praze. Díky finanční podpoře Městské části Praha 1, Česko-polského fóra MZV a Polského institutu v Praze jsou všechny projekce zdarma! 

Promítá se po setmění (začátek projekcí je v 19:30), zvuk je přenášen do sluchátek, kterých je omezené množství.

Mariánské náměstí
Tel:
Mariánské náměstí
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: