Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
června

5. Narozeniny Kasáren

Kasárna Karlín

zpět na výpis akcí
 

Kasárna Karlín společně utváříme už 5 let. Přijďte to s námi oslavit! Narozeninové rošambo nás čeká od středy 22. června do soboty 25. června.

Začátek:22. 06. 22
Konec:25. 06. 22
Čas:12:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, kina, ostatní, hudba

STŘEDA 22. 6.
Kill The Dandies
https://killthedandies.com
Úkaz pražské scény, smrtící sonická kombinace psychedelie, soulu 70s disca a post-punku. Jestli nějaká kapela do Kasáren patří, pak jsou to Kill The Dandies.

Sneers.
https://sneers.bandcamp.com
Erupce emocí vyjádřená mixem noisu, psychedelie, post-punku a experimentů, osobitá kapela, která je v Kasárnách skoro jako doma.

Madshake DJs
https://www.facebook.com/madshakeDJs
60s garage punk, psych and wild rock'n'roll.

ČTVRTEK 23. 6
Orient
https://orient.bandcamp.com
„Syrovější a lakonické postpunkové vokály, psychedelické kytary, krautrockové synťáky nebo i progrockové postupy s příznačnou tenzí nerozuzlenosti,“ napsal hudební magazín Spark na adresu pražských Orient. Letos vydali dva singly coby předvoj nové desky Redwood, která vyjde na podzim.

The Atavists
https://atavists.bandcamp.com/album/lo-fi-life
Divoký mix stoneru, 60s surfu a blues s neúnavným kapitánem Adamem Krofianem v čele.

Anna Vaverková
https://annavaverkova.bandcamp.com/album/roztomil-holka
Osobitá písničkářka s nemalými zkušenostmi z hudebního světa na trase Praha-Berlín, mj. členka Flavians a autorka oceňovaného EP Roztomilá holka.

PÁTEK 24. 6.
Smyčcový orchestr Pražské konzervatoře
Máme pro vás páteční program našich narozenin. Temperamentními tahy smyčců rozeznějí Kasárna hudebníci Smyčcového orchestru Pražské konzervatoře, které povede japonský dirigent Chuhei Iwasaki.

Vesna
http://vesnamusic.cz
Páteční program obohatí také Vesna, dívčí kapela zpěvačky a textařky Patricie Fuxové a stále čerstvý objev popové scény, který si ale zachovává charakteristickou folkovou duši a snovost.

DJ Valeriia
Sestavu doplní také Valeriia, audiovizuální umělkyně, která spolupracuje s umělci na vizuálních produkcích, mj. například s Floexem. Její DJ set vás provede světem ambientní elektroniky a broken beatů.

SOBOTA 26. ČERVNA
Oslava našich pěti let se nezastaví ani v sobotu 25. června. Poslední narozeninový den oslavíme pohybem pro rodiče i divadlem pro děti. Celý program uzavře v letním kině montypythonovská klasika Life Of Brian.

SOBOTA 25.6.

15:00 – 15:45 – Divadlo: Tři medvědi

16:00 – 16:30 – Divadelní dílnička: Medvědí chaloupka

16:00 – 17:00 – Jóga pro rodiče

16:30 – 18:00 – Upcyklace pro děti / Upcykle dílna

16:00 – 19:00 – Graffitti Workshop

18:00 – 20:00 – Lekce BreakDance

22:00 – 23:34 – Life Of Brian (letní kino)

Kasárna Karlín
Tel:
Prvního pluku 2
Praha 8, 186 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: