Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
června

Světový pohár ve vodním slalomu

Canoe Slalom Prague

zpět na výpis akcí
 

Od 10. do 12. června se v Troji představí kromě české výpravy na čele s olympijským vítězem Jiřím Prskavcem také celá plejáda zahraničních hvězd.

Začátek:10. 06. 22
Konec:12. 06. 22
Cena:od 180 Kč
Čas:08:00 - 19:00
Kategorie: sport|vodní sporty

Dle uzavřených přihlášek bude startovat celkem 382 lodí z 37 zemí a 5 kontinentů.

Na umělé slalomové dráze v Praze – Troji, která letos prošla i částí rekonstrukce, se představí i dvojnásobná olympijská medailistka z Tokia Jessica Foxová z Austrálie, nebo aktuální mistři Evropy z Liptovského Mikuláše včetně čtyřnásobného mistra a olympijského vítěze Benjamina Savšeka ze Slovinska. Silný tým se tradičně dostaví i ze Slovenska i s olympijskými medailisty Jakubem Grigarem nebo Matejem Beňušem.

Po dvouleté pauze se v Troji se závodníky podělí o skvělou atmosféru i diváci.
Jak důležití jsou diváci pro samotné závodníky? Olympijský šampion a čerstvý mistr Evropy Jiří Prskavec v tom má jasno: „Hrají obrovskou roli. Když nastupujeme do finálové jízdy, kluci na věži dokážou udělat takovou atmosféru, že i já, který jinak nevnímám vůbec nic, tak vím, že tam je obrovský kotel a bude to hrozný hukot. Je to úžasný zážitek, a když se vám jízda povede, je to k nezaplacení. Pro takové chvíle všichni slalom děláme,“ popsal Prskavec a i tímto zve všechny fanoušky do Troje.

Canoe Slalom Prague
Tel: 283 850 477
Vodácká 8
Praha 7, 171 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: