Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
června

Slavnost Cideru 2022

MINT market

zpět na výpis akcí
 

Největší Cider festival v ČR.

Začátek:11. 06. 22
Konec:12. 06. 22
Cena:100 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: gastro|občerstvení, festivaly

Máte rádi cider? Na Slavnosti Cideru jich o víkendu 11. a 12. června ochutnáte více než sto druhů. Jubilejní pátý ročník největší zkvašené akce roku najdete v Pražské tržnici, kde vás kromě řemeslných ciderů, moštů a limonád od 32 malých výrobců ze všech koutů republiky i ze zahraničí čeká také dobré jídlo, djs a zábavný doprovodný program pro celu rodinu. Hned vedle se v sobotu uskuteční také MINT Market, oblíbený trh s autorským designem a módou od nezávislých lokálních tvůrců.

Pokud znáte jen cidery od komerčních značek, plné umělých barviv, cukru a éček, budete příjemně překvapeni. Výroba poctivého cideru má totiž v Čechách letitou tradici. Myšlenka uspořádat akci, jenž by sdružovala a podporovala výrobce, kteří dělají cider s láskou a nasazením, ale často se s ním nedostanou za hranice svého regionu, vznikla před více než osmi lety a od té doby navštívily největší cider festival v ČR desítky tisíc fanoušků zkvašených jablek. Protože, jak říká pan inženýr Evžen Uher z Bílých Karpat: „Víte, jaký cider je nejlepší? Ten prodaný.“ Více se dozvíte na www.slavnostcideru.cz.

Také letošní Slavnost Cideru se řídí filozofií zero waste a ekologie nám není cizí. Proto se festival obejde bez plastových kelímků a návštěvníci si místo vstupenky zakoupí degustační skleničku, kterou si po skončení akce odnesou domů na památku. Zvýhodněné vstupné 1+1 pořídíte do pátku 10.6. na https://goout.net/cs/slavnost-cideru-2022/szvmyvs.

 

Pražská tržnice
Tel: 602292851
Bubenské nábřeží 306/13
Praha 7 - Holešovice, 17004
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: