Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

RECYFEST je festival projektů zejména mladých lidí, kteří se svou činností snaží o změnu současného trendu hyperprodukce ve společnosti. 

Datum:25. 06. 22
Čas:11:00 - 23:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

 Chovat se šetrně k naší Zemi se totiž dá i stylově.
myšlenka je – studenti studentům, věci věcem a mládí světu – neboť kdo jiný by se měl ve věci zachování našeho přírodního dědictví iniciovat více než generace, na které stojí osudy té nastávající.

Za RECYFESTem stojí mladá krev, divnolidi z VŠE, taky trošku girlpower, iniciativa pramenící ze Spolku studentů Arts Managementu.

Program festivalu zahrnuje přednášky, módní přehlídky, workshopy a prodejní stánky zaměřené na uvádění věcí znovu do oběhu, tedy upcyklaci.
a o co vlastně go?

• přednášky - Příjdou pokecat mladí nadšenci všeho RECY, lidi z módního průmyslu, ale těš se i třeba na diskuzi o uvědomělém stravování.
• módní přehlídky - večer se loď Cargo Gallery promění v prostor pro Fashion Performance a přivítá mladé začínající navrháře, kteří při tvorbě svých kolekci myslí na upcyklaci.
• workshopy - Během dopoledne ve skyboxu lodi bude prostor si něco vyrobit, pomalovat, vytvořit a to všechno udržitelně, zajímavě, z již použitých materiálů a dát tak věcem druhou šanci.
• prodejní stánky - Na horní palubě lodi můžeš celý den nakupovat recyvýrobky od lokálních umělců, prohrabat se v sekáči a pořídit si unikální kousky, které nikdo nemá. Pokud tě chytne nákupní horečka, tak se zastav podpořit malý a hlavně slow business.

Takže stay tuned na
RECY KECY
RECY VĚCI
RECY DÍLNY
RECY SHOPY

Zaujalo tě to? Tak hoď follow na náš instagram, ať jsi v obraze a žádne info o RecyFestu ti neunikne!

Cargo Gallery
Tel:
Hořejší nábřeží
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: