Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
června

109. ČEZ Primátorky

Pražské náplavky

zpět na výpis akcí
 
Tip

Tradiční veslařské závody, jejichž vrcholem je závod osmiveslic s kormidelníkem.

Začátek:04. 06. 22
Konec:05. 06. 22
Čas:09:30 - 13:00
Kategorie: sport|vodní sporty

Náplavka Rašínova nábřeží nabídne o víkendu 4. – 5. června kromě sportovního zápolení také bohatý doprovodný a kulturní program. Na své si tak přijdou nejen příznivci veslování.

S trochou nadsázky lze říct, že jako k hlavnímu městu neodmyslitelně patří Petřínská rozhledna nebo Karlův most, v případě sportovních akcí to jsou právě Primátorky. Neboť mají jednu z nejdelších tradic v Praze, která svědčí o sportovním duchu našich předků. Letos se tak toto veslařské klání uskuteční už po 109. A zatímco jeho divácká obliba neklesá, prestiž naopak roste, neboť v posledních letech se závod koná s mezinárodní účastí.

Praha však svým návštěvníkům nabízí možnost navštívit v tomto červnovém termínu, ke kterému se Primátorky po dvou letech pandemie koronaviru opět vrací, i mnohá další zajímavá místa. Koneckonců zůstat můžeme u vody. Neboť sousední pražské náplavky představují skutečnou oázu přímo uprostřed města. Jedinečnou atmosféru místa, kterou doplňují obnovené nábřežní kobky, můžete zažít při některé z pravidelných společenských akcí, při procházce nebo i u kávy či vína v některém z místních podniků.

Pražské náplavky
Tel:
Rašínovo nábřeží
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: