Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
dubna

Kočky Praha 2022

Top hotel

zpět na výpis akcí
 

Na připravované kočičí výstavě se můžete těšit na velkolepou show.

Začátek:23. 04. 22
Konec:24. 04. 22
Cena:od 100 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: poznání|fauna a flora

A protože se neustále zlepšujeme, i budoucí výstava bude zase o chlup lepší. Na výstavě najdete spoustu koček, více než tři desítky známých i těch méně známých plemen. A protože jsme opravdu jiní, s kočkami se můžete i pomazlit a dozvědět se o nich spoustu zajímavých věcí. Kočky Vám představí zkušení chovatelé, i „obyčejní“ mazlitelé. Navíc každé plemeno má na výstavě svého patrona, zkušeného chovatele, který Vám rád představí „své“ plemeno a zasvětí Vás do radostí i strastí krásného koníčku, jakým je chovatelství.

Na výstavě také můžete navštívit mnoho přednášek, které budou průběžně probíhat po celé dva dny a dozvíte se na nich spoustu zajímavých věcí z různých oborů jako je například chovatelství, výcvik, výživa, zdraví a dalších zajímavých informací.

Ale výstava není jen o krásných kočkách, informacích a zajímavostech o nich. Je i o spoustě praktických věcech, ale i o krásných „zbytečnostech“. A to znamená, že si můžete vybrat mezi škrabadly, poličkami, pamlsky, granulkami, barfem, hrníčky, škádlítky, hračkami a mnoho a mnoho dalšího.

A dokonce si můžete odnést domů i kočičího parťáka. Na výstavě totiž bude v samostatné expozici i mnoho prověřených útulků, které Vám nabídnou chlupáče, kteří neměli tolik štěstí a stále hledají toho svého mazlitelé.

Naše výstava není posuzovací, ale i přesto u nás kočky vyhrávají a získávají ocenění a poháry. A protože jsme tu především pro Vás, o výhercích rozhodujete právě Vy.

Top hotel
Tel:
Blažimská 1781/4
Praha 4, 14000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: