Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
dubna

Neviditelná večeře

Novoměstská radnice

zpět na výpis akcí
 

Neviditelná večeře nabízí jedinečný zážitek odehrávající se v naprosté tmě, kde bude účastníkům naservírováno vybrané menu.

Datum:01. 04. 22
Cena:800 Kč
Čas:18:30 - 20:30
Kategorie: gastro|restaurace, poznání| ostatní

Za pomoci nevidomých asistentů se dozví nejen to, jak jíst poslepu, ale i jak si jídlo neobvykle užít. Součástí „Neviditelné večeře“ je i klasická prohlídka „Neviditelné výstavy“ s průvodcem před samotnou večeří. Menu pro „Neviditelnou večeři“ dodává restaurace a kavárna Příčný řez.

Den před konáním večeře budou účastníci kontaktování na jimi zadaném telefonním čísle, a to kvůli potvrzení účasti a upřesnění začátku prohlídky. Předpokládaný začátek programu je mezi 18:30 – 19:30. Změna termínu (z důvodu nezaplnění skupiny) vyhrazena. Pro skupiny od 16 osob mohou být večeře uspořádány i mimo uvedené dny.

Program je vhodný pro všechny věkové skupiny (doporučeno od 7 let). Prostory výstavy nejsou bezbariérově uzpůsobeny.

Novoměstská radnice
Tel: 224 947 190
Karlovo náměstí 1/23
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: